Zakelijke FinancieringsUnie


Singel 148 1015 AG Amsterdam

Over Zakelijke FinancieringsUnie

Waarom is Zakelijke FinancieringsUnie de beste keuze voor jou?

Het team van Zakelijke FinancieringsUnie bestaat uit een groep professionals, die met passie en kennis ondernemers verder helpen. Elke onderneming is anders. Daarom is een standaardformule niet toepasbaar. Wij bieden daarom enkel maatwerk. Door laagdrempelig contact, flexibiliteit en effectiviteit helpen wij u verder bij de juiste zakelijke financiering. Behoefte aan persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Meer over Zakelijke FinancieringsUnie:

Hoe Zakelijke FinancieringsUnie verschilt van alle andere zakelijke financiële adviesbureaus? Bij ons kunt u rekenen op een unieke samenwerking van een onafhankelijk tussenpersoon. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek en bespreken hierin uw wensen, doelen en behoeftes. Wij geven passend advies en gaan voor u op zoek naar de beste financiële oplossingen. Bovendien beschikt Zakelijke FinancieringsUnie over een directe ingang bij banken. Zo kunnen wij een korte doorlooptijd garanderen en ontvangen we snel antwoord. Maatwerk, persoonlijk contact én een snelle afhandeling staan dus bij Zakelijke FinancieringsUnie altijd centraal.

Wat kan Zakelijke FinancieringsUnie je bieden?

U bent als onderneming op zoek naar een zakelijke financiering? Maar naar welke financiering bent u naar op zoek en welke past het beste bij uw bedrijf? Zakelijke FinancieringsUnie is uw onafhankelijke partner die daarbij helpt. Van debiteuren financiering, MKB financiering tot zakelijk krediet aanvragen. Wij helpen u verder.

Wie gingen je voor?

Bent u een ondernemer die op zoek is naar een passende zakelijke financiering. Wij helpen alle soorten bedrijven graag verder. Van mkb'ers tot gevestigde organisaties. Zakelijke FinancieringsUnie helpt u verder bij het vinden van de juiste zakelijke financiering.

Zakelijke FinancieringsUnie in het kort

Diensten

Advisering

Doelgroepen

Bedrijven
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Onze locatie

Zakelijke FinancieringsUnie


Singel 148 1015 AG Amsterdam