Wijs & van Oostveen


Herengracht 493 1017 BT Amsterdam
020-638 82 26 Klik om te bellen

Over Wijs & van Oostveen

Wijs & van Oostveen

Al meer dan 30 jaar zijn wij voor onze cliënten actief op de internationale financiële markten. Daarbij is innovatie altijd een speerpunt geweest. Omdat financiële markten zich constant ontwikkelen. En daardoor ook weer meer kansen ontstaan. Voorbeelden van die innovatieve aanpak zijn onder meer succesvolle initiatieven als Trend Invest en het beleggingsfonds Bright New World.

En ook Rotatiebeleggen behoort, na de introductie nu 4 jaar geleden, inmiddels tot een van de succesvolle beleggingsinnovaties van Wijs & van Oostveen.

Wijs & van Oostveen is voor 100% onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een bank of verzekeraar. De financiële instrumenten van onze cliënten worden bewaard in een bewaarbedrijf van de bank, InsingerGilissen. Een hoge mate van service en een ondernemende aanpak richting onze cliënten staan centraal bij ons.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Dan kan dat natuurlijk. Bel ons op 020 - 638 82 26 of stuur een e-mail naar de heer Meijer (directeur vermogensbeheer) via m.meijer@wijs.nl. En als u de mogelijkheden liever tijdens een persoonlijk onderhoud bespreekt, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom bij ons op de Herengracht in Amsterdam.

Wijs & van Oostveen is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam en is lid van DSI, Kifid en Euronext. 

Wijs & van Oostveen in het kort

Diensten

Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Pensioenfondsen
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onze locatie

Wijs & van Oostveen


Herengracht 493 1017 BT Amsterdam
020-638 82 26 Klik om te bellen