Terug

Kunt u mij inlichtingen geven over "Strategic Solutions" ?

maurice de baere

Ik kreeg een tip dat Schroder Investment Solutions een "dakfonds" genaamd "Strategic Solutions" heeft waarop eventueel kan ingetekend worden. Kunt U mij hierover meer inlichtingen geven a.u.b.?

Wat is een dakfonds? Welke activa, aandelen en obligaties worden er beheerd en in welke verhoudingen? Wat is het trackrecord van de vorige jaren? Waar kan men inschrijven en welke zijn de inschrijvingsvoorwaarden: inschrijvingsprijs, toetredingsvergoeding, beheerskosten, uitstapkosten?

 

met vriendelijke dank,

maurice de baere


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Een dakfonds is een (paraplu)fonds dat alleen in andere fondsen belegt. Ze beleggen in alle asset classes, zelfs de alternatieve, zoals vastgoed en hedge funds. Echter, u moet wel bedenken dat als u belegt in een dakfonds u de fees betaalt van het dakfonds en het dakfonds (en dus u ook) betaalt ook nog eens de fees en kosten van de fondsen waarin ze beleggen. Kosten van beleggingsfondsen zijn al vaak verborgen en erg hoog, maar op deze manier betaalt u dubbel.

 

De volgende link biedt meer informatie:  http://www.citibank.be/investments/fundoffunds_technical.asp?lang=nl 

 

Mocht u geinteresseerd zijn in een goedkoper alternatief dat gegarandeerd meer oplevert dan een dakfonds of ieder ander fonds, dan kunt u naar onze website gaan.

 

MvG, TrustInValue