Romanum Squadron


Bargelaan 200 2333 CW Leiden
085 0041505 Klik om te bellen

Over Romanum Squadron

Meer over Romanum Squadron BV:

Romanum Squadron BV is een investeringsfonds, dat ondernemers, investeerders en partners helpt om met elkaar in contact te komen en te groeien. Het bedrijf is gespecialiseerd in beleggen op de NASDAQ, voornamelijk in technologie-aandelen, maar ook in vastgoedbeleggingen. Romanum Squadron heeft kantoren op centraal gelegen locaties in Leiden, Rotterdam en Amsterdam.

Het bedrijf is in 2017 ontstaan uit een groep private investeerders en ondernemers. Het informele netwerk groeide uit tot een groter ontmoetingsplatform met ambities. Hoewel Romanum Squadron is begonnen als besloten beleggingsfonds, ambieert het tegenwoordig om kennis en contacten te delen.

Romanum Squadron BV bouwt aan een eigen gemeenschap die deze samenwerking tussen verschillende partijen faciliteert. Het investeringsfonds biedt onder andere de mogelijkheid om betrokken te blijven bij een eventuele investering. Een investeerder bepaalt zelf in wie hij of zij investeert. Andersom krijgen ondernemers de mogelijkheid om een voor hen geschikte investeerder te vinden. Partners van Romanum Squadron kunnen bovendien ook waarde toevoegen aan het bedrijf op verschillende manieren.

Iedereen kan investeren met de hulp van Romanum Squadron. Het is de visie en ambitie om beleggen mogelijk te maken voor een groter publiek. Romanum Squadron geeft daarom sinds 2018 cursussen over investeren om kennis te delen met de volgende generatie beleggers. Naast investeren op de beurs investeert Romanum Squadron ook binnen het eigen netwerk om bedrijven te laten groeien.

Ondernemers die zich aansluiten bij Romanum Squadron BV vinden de ondersteuning die zij nodig hebben om te groeien. Niet alleen kunnen zij financiële hulp ontvangen, binnen het warme netwerk wordt ook kennis gedeeld.

Romanum Squadron in het kort

Diensten

Advisering

Doelgroepen

Particulieren

Onze locatie

Romanum Squadron


Bargelaan 200 2333 CW Leiden
085 0041505 Klik om te bellen