Mpartners B.V.


Koningslaan 52 1075 AE Amsterdam
0203058855 Klik om te bellen

Value investing specialist
Partners beleggen in dezelfde portefeuille
Direct persoonlijk contact, altijd

Over Mpartners B.V.

Waarom is Mpartners B.V. de beste keuze voor jou?

Onze visie? Sustainable Value beleggen. Een heel bewuste benadering voor het beleggen van je vermogen. Duurzaamheid op het gebied van winstgroei en kasstroom, voortkomend uit positieve ontwikkeling van bedrijfsprocessen voor mens en milieu. Een focus op waarde zorgt ervoor dat bedrijven tegen een redelijke prijs worden gekocht. Naast het meten van het financieel rendement wordt elk kwartaal de positieve impact gemeten van je beleggingsportefeuille.

Meer over Mpartners B.V.:

In 2010 zijn we van start gegaan met Mpartners en beheerden we alleen het geld van de partners. Cliënten vroegen ons vaak: ‘Beheer mijn geld, zoals je jouw eigen geld zou beheren’. We zijn nu in de bevoorrechte positie om exact dat te doen.

Wat kan Mpartners B.V. je bieden?

Alle portefeuilles bij Mpartners volgen de principes van sustainable value beleggen. Onze beleggingsfilosofie is een combinatie van de beproefde en bewezen waardebenadering met inherent een focus op duurzaamheid.

Wie gingen je voor?

We beleggen allemaal in dezelfde portefeuilles voor onszelf en voor onze cliënten. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat er geen belangenverstrengeling is. Ons gezamenlijke doel is simpel: zorg voor een redelijk rendement, met een sterke focus op kapitaalbescherming, door duurzaam en waardegericht te beleggen. Andere punten die belangrijk zijn voor onze cliënten:

Liquiditeit: Al onze portefeuilles zijn zeer liquide, met meer dan 90% dagelijkse liquiditeit. Transparantie: Altijd inzicht in hoe we beleggen en waarom. Via kwartaalrapporten, updates halverwege het kwartaal en 24/7 online toegang tot je eigen rekening.

Transparante beheervergoeding: Onze enige bron van inkomsten. Onze enige loyaliteit ligt dus bij onze cliënten. Direct contact met een partner: Baal je van terugbellen of communiceren met een chatbot? Onze partners, die net zo betrokken zijn als jij, zijn direct te bereiken (of bezoeken). We zijn onafhankelijk. We bezitten de aandelen van het bedrijf. We kunnen snel en onafhankelijk beslissen, omdat we geen verantwoording hoeven af te leggen aan andere partijen.

Foto's

Mpartners Vermogensbeheer | Koningslaan 52 1075 AE Amsterdam

Mpartners B.V. in het kort

Diensten

Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Pensioenfondsen
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Onze locatie

Mpartners B.V.


Koningslaan 52 1075 AE Amsterdam
0203058855 Klik om te bellen