HVVCapital


Hamseweg 78 3828 AG Hoogland
033 211 0088 Klik om te bellen

Maatwerk
Persoonlijk
Transparant

Over HVVCapital

Vermogensbeheer

De Financiële markten veranderen voortdurend. U verwacht meer toegevoegde waarde en transparantie van uw adviseur. HVVCapital is een klassiek vermogensbeheerkantoor. Wij begrijpen dat het beheren van vermogen vaak generaties overstijgt en dat niet iedereen hetzelfde wil.

Beleggen is voor ons geen doel maar een middel. Of u nu zoekt naar een manier om uw vermogen te laten groeien of te behouden, voor iedere doelstelling is een oplossing.

Maatwerk

Onze portefeuilles zijn op maat gemaakt om langetermijnrendementen te realiseren op basis van uw gewenste risicoprofiel. Als onafhankelijke adviseur hanteren wij een objectieve benadering bij het adviseren van onze cliënten en het toewijzen van uw kapitaal.

Wij hebben geen producten en bieden geen kant-en-klare oplossingen voor vermogensbeheer. HVVCapital biedt volledig gepersonaliseerde diensten aan individuen, families, ondernemingen en stichtingen.

Bij het samenstellen van uw beleggingsportefeuille is ons primaire doel niet om simpelweg het hoogst mogelijke rendement voor u te behalen. In plaats daarvan stellen we een plan op dat u de grootste kans geeft om uw doelen te bereiken, waarbij we zowel risico's als kansen op rendement in evenwicht houden.

Actief

We kiezen voor een actieve benadering. We brengen de wereldwijde beleggingsmogelijkheden in kaart en volgen deze op basis van onze eigen maatstaf. Slechts een klein deel komt door ons selectieproces.

Gewoon goed vermogensbeheer met een sterk trackrecord, korte lijnen en een duidelijke visie

In alles wat we doen streven we naar kwaliteit voor een langere termijn. Waardevolle klantrelaties en rendabele beleggingen. Niets meer, niets minder.

Vermogensplanning op maat

Foto's

HVVCapital in het kort

Diensten

Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Online aan- en verkoop mogelijkheden

Ja

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Onze locatie

HVVCapital


Hamseweg 78 3828 AG Hoogland
033 211 0088 Klik om te bellen