Helliot Vermogensbeheer


Amsterdamsestraatweg 55A 3744 MA Baarn
035 - 2400 121 Klik om te bellen

Over Helliot Vermogensbeheer

Hoe prettig is het om een partij te hebben die je gewoon kunt vertrouwen en jaar in jaar uit ervoor zorgt dat u rendement behaalt en niet voor verassingen komt te staan. We willen cliënten ontzorgen, en dat lukt goed. De beurs is echter altijd in ontwikkeling en vraagt onze constante focus om in alle omstandigheden geld voor u te verdienen en niet te verliezen. Voor die opdracht zien onze cliënten in ons een betrouwbare partner en herkennen ze onderstaande punten als duidelijke afspraak.

De beste selectie. Rendement valt of staat met de selectie van bedrijven, wie wil er geen selectie met alleen de beste bedrijven. Die bedrijven met de meest ervaren bestuurders, een goed businessmodel en rendementspotentieel worden door ons geselecteerd. Wij vinden dat bedrijven oog moeten hebben voor alle belanghebbenden, zodat op alle vlakken meerwaarde kan worden geleverd. Het resultaat is een aandelenselectie die minimaal zo goed als een gemiddelde index presteert, maar waarschijnlijk beter.

Bescherming. Wetenschappelijk kun je over dertig jaar het beste in aandelen beleggen en niets doen. Echter niemand weet wat er tussentijds gebeurd en niemand vindt het prettig om beurscraches van 25% tot 50% te doorstaan zoals in 2008, 2001, 1998, 1987. Zeker niet als het uw pensioen is of als u het geld eerder nodig hebt. Wij willen daarom 'altijd' geld verdienen, ook op kortere termijnen. Zo hebben wij ook in 2018 netto rendementen voor onze cliënten gerealiseerd. We laten ons niet in slaap sussen door een passieve aanpak, we focussen op absolute winst. Iedere dag monitoren we de beurs en nemen we proactief maatregelen om uw vermogen te beschermen.

Waarom Helliot? 

  • Beursspecialisten die met eigen voeten op de beursvloer hebben gestaan.
  • Altijd duurzaam.
  • Altijd de beste aandelenselectie.
  • Beschermd beleggen, wij hebben in 2018 wél rendement gerealiseerd.
  • Geen verborgen kosten.

Kom eens lang voor een kennismaking als bovenstaande u aanspreekt, wij ontmoeten u graag.

Met een vriendelijke groet,
Helliot Vermogensbeheer

Helliot Vermogensbeheer in het kort

Diensten

Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Online aan- en verkoop mogelijkheden

Ja

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Onze locatie

Helliot Vermogensbeheer


Amsterdamsestraatweg 55A 3744 MA Baarn
035 - 2400 121 Klik om te bellen