Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke


Vierstraat 28 4401 EA Yerseke
085 489 4894 Klik om te bellen

Over Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke

Wie zijn wij?

Mijn naam is Jack Verkamman. Ik ben als ondernemer en partner werkzaam bij Duisenburgh Vermogensregie. Als vermogensspecialist help ik verschillende vermogende ondernemers en particulieren om hun financiële wensen om te zetten in passende oplossingen. In de regio Yerseke werk ik daarbij samen met Markees Zuidweg die kantoor houdt in Kloetinge. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten en financieel adviseurs. Zo weet u zeker dat continuïteit, kennis en compliance/toezicht uitstekend gewaarborgd zijn terwijl u een vaste adviseur heeft.

Waarvoor kun je bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Yerseke terecht?

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman biedt vermogensoplossingen aan vanaf €500.000. Onze vermogensadvisering gaat verder dan alleen een effectenportefeuille of een vorm van vermogensbeheer. Wij zoeken voor onze relaties het best passende antwoord op hun situatie en vraagstukken. Ik benader relaties met welgemeende aandacht en een gerichte strategie. Belangrijk daarbij is een verantwoorde vertaling van klantwensen naar concrete oplossingen. Deze oplossingen zijn altijd maatwerk, waarbij ik waar nodig nauw samenwerk met accountant, notaris en fiscalist. Het doel is daarbij altijd om toe te werken naar duidelijk overzicht, concrete uitvoering en financieel comfort. Neem contact op voor een gesprek bij u op het bedrijf, thuis of in onze spreekruimte in Yerseke.

Waarom kies je voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Yerseke?

Bent u op zoek naar een professionele gesprekspartner op het gebied van brede vermogensadvisering in de regio Yerseke? Dan bent u bij Duisenburgh Vermogenregie Verkamman aan het juiste adres. Profiteer van ruim 30 jaar kennis en ervaring als DSi senior vermogensspecialist en financieel planner. Ik weet mij goed in de positie van de klant te verplaatsen en sta bij maatwerk in mijn kracht. Immers: iedere klant, vermogensdoelstelling, gezinssituatie of bedrijfsstructuur is anders. Uniek is dat we een vorm van vermogensbeheer bieden met een beschermingsconstructie waardoor koersdalingen beperkt blijven. De praktijk op langere termijn laat zien dat hierdoor een hoger rendement behaald wordt bij aanzienlijk meer rust. Daarnaast zijn de persoonlijke benadering en bereikbaarheid (6 dagen per week, ook 's avonds) belangrijk speerpunten bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman.

Eenmaal klant, klant voor het leven

Foto's

kantoor Yerseke  Vierstraat 28
Beleggen en Financiele planning in Yerseke bij Duisenburgh Verkamman  - Vierstraat 28
Yerseke  De Mosselman  mosselen  oesters Duisenburgh

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke in het kort

Diensten

Advisering
Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Certificeringen

Senior Vermogensspecialist DSi

FFP Financieel planner

WFT Vermogen

Onze locatie

Logo Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Yerseke


Vierstraat 28 4401 EA Yerseke
085 489 4894 Klik om te bellen