Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen


Raiffeisenstraat 2 4697 CG Sint-Annaland
085 489 4894 Klik om te bellen

Over Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen

Wat is Duisenburgh Vermogensregie Verkamman
– Tholen voor soort bedrijf?
Mijn naam is Jack Verkamman. Veel mensen, vooral beleggers op Tholen kennen mij van van mijn artikelen over beleggen en financiële planning in de Thoolse Eendrachtbode, mijn tijd bij de Rabobank en later vanuit mijn eigen adviespraktijk. Vermogensadvisering in brede zin (ook vermogensbeheer) is mijn specialisme, altijd gebaseerd op gedegen inventarisatie of een vermogensplan. Ik zet mij in om de best passende oplossingen te vinden voor de financiële situatie en wensen van vermogende ondernemers en particulieren. Het is mijn passie om de vermogens van relaties doelgericht uit te zetten en te begeleiden. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van specialisten. Zo weet u zeker dat continuïteit, kennis en compliance toezicht uitstekend gewaarborgd zijn.

Waarvoor kunt u bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Tholen terecht?
Als partner bij Duisenburgh Vermogensregie bied ik vermogensbeheer en vermogensadvisering aan voor bedragen vanaf €500.000. Een duidelijke financiële planning kan hierbij een belangrijke rol spelen. Het gaat tenslotte om uw vermogen en inkomen voor nu en later. De kern waar het om draait is de vertaling van uw wensen naar concrete financiële oplossingen. Waar nodig werken wij nauw samen met de accountant, notaris en fiscalist. Uniek is dat we ook vermogensbeheer bieden met een beschermingsconstructie, waarbij koersdalingen op de financiele markten voor een belangrijk deel worden afgedekt. In de praktijk zien we hierdoor hogere rendementen bij veel meer rust. Benieuwd hoe ik ook u kan helpen? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak!

Waarom kiest u voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Tholen?
Bent u op zoek naar een professionele gesprekspartner op het gebied van vraagstukken over uw vermogen in de regio Tholen? Dan bent u bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman aan het juiste adres. U bent verzekerd van een eigen adviseur/vertrouwenspersoon. U wordt volledig ontzorgd en kunt vertrouwen op 100% onafhankelijk advies; dus geen margegedreven eigen producten. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring als senior vermogensspecialist kunt u erop rekenen dat ik mij prima in uw positie kan verplaatsen: van groot belang omdat iedere klant, doelstelling, situatie of bedrijfsstructuur anders is. Onze persoonlijke ‘no nonsense’ aanpak en het maatwerk werd in het laatstgehouden klanttevredenheidsonderzoek opnieuw hoog gewaardeerd. Uiteraard zijn we daar zuinig op!

Eenmaal klant, klant voor het leven

Foto's

Visserij Tholen
Tholen stad

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen in het kort

Diensten

Advisering
Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Certificeringen

Senior vermogensspecialist DSi geregistreerd

FFP Financiele planning

WFT vermogen

Onze locatie

Logo Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Tholen


Raiffeisenstraat 2 4697 CG Sint-Annaland
085 489 4894 Klik om te bellen