Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam


Langeweg 63 3251 LH Stellendam
085 489 4894 Klik om te bellen

Over Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam

Wie is het gezicht achter Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. - Stellendam?
Mijn naam is Jack Verkamman, senior vermogenspecialist en partner van Duisenburgh Vermogensregie. Al meer dan 30 jaar focus ik mij als vermogenspecialist op het helpen van ondernemers en particulieren met vermogensadvisering, vermogensbeheer, beleggen in brede zin en financiële planning. In mijn jaren als vermogensspecialist heb ik al veel vermogende ondernemers en particulieren rond Stellendam mogen helpen door het bieden van passende oplossingen voor hun financiële wensen. Wat uw situatie ook is, ik help ook u graag met een passende maatwerkoplossing!

Waarvoor kunt u bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. – Stellendam terecht?
Bent u op zoek naar een vermogensspecialist en financieel planner in de regio Stellendam? Dan bent u bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. aan het juiste adres. Wij bieden vermogensoplossingen aan vanaf €500.000. Of u particulier of ondernemer bent, ik adviseer en begeleid u graag bij het uitzetten van uw vermogen. Uniek bij ons is vermogensbeheer met een beschermingsconstructie. Deze dekt neerwaartse beursrisico’s zoals crashes voor het grootste deel af. Het resultaat is een hoger rendement op de langere termijn en meer rust.

Waarom kiest u voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V.- Stellendam?
Niet iedereen heeft een totaaloverzicht van zijn of haar vermogen. Niet iedereen heeft kennis of interesse van financiën of beleggen. Juist dan kan het waardevol zijn om iemand te hebben die met u meekijkt en u een passend advies geeft. Bij het uitvoeren van mijn diensten, verplaats ik mij zoveel mogelijk in de situatie van mijn relaties. Door een persoonlijke aanpak weet ik precies wat er bij mijn relaties speelt én kan ik zorgen voor passende oplossingen in brede zin. Wat uw situatie ook is, Duisenburgh Vermogensregie Verkamman zorgt voor de best mogelijke oplossingen voor uw situatie, 100% bank- en productonafhankelijk. Dat doen wij no-nonsense. Wilt u meer informatie over hoe ik u kan helpen? Ik plan graag een vrijblijvende afspraak met u in.

Altijd de beste oplossingen voor onze klant

Foto's

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam in het kort

Diensten

Advisering
Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Certificeringen

Senior vermogensspecialist DSi

FFP Financiele planning

WFT Vermogen

Onze locatie

Logo Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Stellendam


Langeweg 63 3251 LH Stellendam
085 489 4894 Klik om te bellen