Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp


Fortlaan 19 3281 KA Numansdorp
085 489 4894 Klik om te bellen

Over Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp

Wie is het gezicht achter Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. - Numansdorp?
Het gezicht achter Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. is Jack Verkamman. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam als senior vermogensspecialist, gespecialiseerd op het gebied van vermogensadvisering, vermogensbeheer en investeringen in brede zin. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk, tevens sloot ik mij als partner aan bij Duisenburgh Vermogensregie Nederland. In en rondom Numansdorp help ik mijn relaties met het vinden van passende -soms wel creatieve- oplossingen voor hun vermogen. Wat uw situatie ook is, ik ontzorg u graag!

Waarvoor kunt u bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. – Numansdorp terecht?
U kunt bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. terecht voor al uw zaken met betrekking tot beleggen zoals vermogensbeheer, brede vermogensadvisering en vermogensregie op basis van een gedegen inventarisatie of een financieel plan. Wij helpen en adviseren zowel vermogende ondernemers als particulieren bij het uitzetten van vermogens vanaf € 500.000. Omdat iedere klant en situatie anders is leveren we vrijwel altijd maatwerk bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V., Numansdorp. Waar nodig schakelen wij met uw eigen accountant, notaris en/of fiscalist. Zo bent u ongeacht de situatie altijd verzekerd van het best mogelijke advies, 100% onafhankelijk.

Waarom kiest u voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V.- Numansdorp?
U kunt profiteren van meer dan 30 jaar ervaring als senior vermogensspecialist en financieel planner voor de best passende oplossingen in uw situatie. Om ervoor te zorgen dat ik het meest optimale advies kan geven, ben ik mij altijd blijven ontwikkelen. Zo ben ik gecertificeerd DSI senior Vermogensspecialist en Financieel planner. Hiernaast schrijf ik al meer dan 25 jaar columns en financiële artikelen voor diverse media. Doordat ik zelf ook ondernemer ben, kan ik mij gemakkelijk verplaatsen in mijn klanten. Dit helpt niet alleen bij het vormen van een hechte samenwerking, maar zorgt er ook voor dat ik no nonsense maatwerk kan bieden. Bent u benieuwd hoe ik u kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer dan alleen beleggen

Foto's

'Op koers met uw vermogen'
Jack Verkamman,  senior vermogensspecialist DSi gecertificeerd
kantoor Fortlaan Numansdorp
Numansdorp

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp in het kort

Diensten

Advisering
Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Certificeringen

Senior vermogensspecialist DSi

FFP Financieel planner

WFT Vermogen

Onze locatie

Logo Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Numansdorp


Fortlaan 19 3281 KA Numansdorp
085 489 4894 Klik om te bellen