Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht


Bijdorp-Oost 42 2992 LA Barendrecht
085 489 4894 Klik om te bellen

Over Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht

Wat is Duisenburgh Vermogensregie Verkamman -Barendrecht voor bedrijf?
Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. is een financieel dienstverlener, onder meer gevestigd in Barendrecht. Eerder merkten we dat er een enorme omschakeling gaande was bij banken, waarbij de financiële advisering steeds onpersoonlijker werd. Duisenburgh Vermogensregie Verkamman doet het anders en helpt zijn relaties juist op een individuele wijze en geheel bank- en productonafhankelijk. Gecompliceerde financiële vraagstukken leggen we graag in begrijpelijke taal aan u uit, zodat u de beste keuzes voor uw vermogen kunt maken. In Barendrecht kunt u vragen naar Jack Verkamman. Hij is gespecialiseerd in vermogensbeheer en brede vermogensadvisering boven de 5 ton. Evengoed bent u ook van harte welkom voor kleinere financiële vraagstukken. Voor elk vermogen kan ik een unieke aanpak samenstellen.


Waarvoor kunt u als particulier bij mij terecht?
U kunt bij Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Barendrecht terecht voor uiteenlopende financiële vraagstukken. In onze gesprekken hebben we het over de totale financiële situatie van onze relaties met behulp een al dan niet uitgebreid financieel plan. Wij nemen vermogensadvisering erg ruim. Zo denken wij bijvoorbeeld ook mee over schenkingsmogelijkheden, het al dan niet opzetten van een familiebank, eventuele belangen in hypothecaire financieringen, vastgoed en meer. Primair ligt mijn passie bij vermogensadvisering. Uniek is een vorm van vermogensbeheer met beschermingsconstructie. Hierdoor worden neerwaartse marktbewegingen beperkt, zodat de portefeuille eerder in de plus komt. Dit biedt op lange termijn een hoger rendement en meer gemoedsrust. Neem gerust contact met mij op, ik informeer u graag in hoeverre deze oplossing past bij uw persoonlijke situatie.


Wat doet Duisenburgh Vermogensregie Verkamman – Barendrecht voor ondernemers?
Naast vermogende particulieren richt ik mij vooral op ondernemers. Zo is momenteel ruim 85 procent van mijn klanten ondernemer. Vooral ondernemers met een groot spaarsaldo in hun holding BV en ondernemers die passende oplossingen zoeken voor de verkoopopbrengst van hun bedrijf weten mij te vinden. Doordat ikzelf ook ondernemer ben is het gemakkelijk schakelen.

Waarom kiest u voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman - Barendrecht?
De spaarrente bij banken is nog steeds laag. Wanneer het vermogen langer kan worden uitgezet zijn andere opties wellicht meer interessant. Al helemaal wanneer we rekening houden met inflatie. Wij laten uw vermogen graag voor u werken. Dit doet u uiteraard het liefst bij een vaste en betrokken adviseur die wanneer nodig ook schakelt met uw accountant en notaris. Bel voor een afspraak bij mij op kantoor, bij u op de zaak of thuis. Ik denk graag met u mee!

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V.; Maatwerk voor een eerlijke prijs.

Persoonlijk en gedegen vermogensadvisering, regio IJsselmonde

Foto's

Jack Verkamman, senior vermogensspecialist DSi
VBO magazine Impact

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht in het kort

Diensten

Advisering
Family Office
Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Certificeringen

Senior vermogensspecialist DSi

FFP financieel planner

WFT Vermogen

Onze locatie

Logo Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht

Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Barendrecht


Bijdorp-Oost 42 2992 LA Barendrecht
085 489 4894 Klik om te bellen