Comtessa Vermogensbeheer


Wegalaan 14-16 2132 JC Hoofddorp
023 205 2233 Klik om te bellen

Over Comtessa Vermogensbeheer

Comtessa Vermogensbeheer is een onafhankelijke, dynamische vermogensbeheerder. Het onderscheidt zich van de grootbanken door proactief mee te denken met zijn cliënten en daarbij oog te houden voor de mogelijkheden, in plaats van slechts de beperkingen te zien. Bovendien belegt Comtessa in individuele titels, waardoor beleggingen niet verloren raken in institutionele fondsen. Dat, in combinatie met de onafhankelijke status en wendbaarheid van de organisatie, stelt Comtessa te allen tijde in staat snel te schakelen wanneer de markt of de cliënt daarom vraagt.

De beleggingsportefeuille stelt Comtessa Vermogensbeheer samen door in verschillende compartimenten te beleggen. Daartoe heeft het de sixpack-strategie ontwikkeld. Cliënten kiezen in samenspraak met hun persoonlijke contactpersoon voor een van de zes beleggingsprofielen, die zeer offensief tot ultra defensief van aard zijn. De profielen bepalen namelijk de mate waarin Comtessa in elk van de compartimenten investeert, variërend van aandelen-georiënteerd tot vastrentend.

Comtessa Vermogensbeheer selecteert de individuele aandelen vervolgens middels een top-down-benadering. Dat betekent dat zij op een groot geografisch of economisch schaalniveau beginnen en van daaruit steeds concreter kiezen voor de veelbelovendste beleggingsoptie. De selectie van de aandelen geschiedt daardoor door achtereenvolgens een schifting te maken in de mogelijke continenten, landen, bedrijfstakken en posities om tot de gewenste rendementen te komen. Daarmee behoudt Comtessa een breed perspectief op de markt en voorkomt het de uitsluiting van beloftevolle mogelijkheden.

Voor haar selectieprocedure heeft Comtessa Vermogensbeheer toegang tot de research van de meest vooraanstaande internationale effectenhuizen, waarmee de eigen specialisten een weloverwogen beslissing kunnen maken. Daarbij is Comtessa onafhankelijk, onbelemmerd door de complexe bedrijfsstructuren en beperkte beleggingsmogelijkheden bij grootbanken.

Comtessa Vermogensbeheer werkt samen met depotbanken InsingerGilissen en BinckBank en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast is het aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Diensten (Kifid) en gecertificeerd door het Dutch Security Institute (DSI).

Comtessa Vermogensbeheer in het kort

Diensten

Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Pensioenfondsen
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Onze locatie

Comtessa Vermogensbeheer


Wegalaan 14-16 2132 JC Hoofddorp
023 205 2233 Klik om te bellen