Care IS vermogensbeheer


Mgr Cornelis Veermanlaan 1G 1131 KB Volendam
0299720961 Klik om te bellen

Over Care IS vermogensbeheer

Care IS vermogensbeheer is een professionele vermogensbeheerder uit Volendam met jarenlange ervaring en een bewezen aanpak. In 2010 is Care IS opgericht vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon en moest.

Care IS beheert € 150 miljoen voor 500 tevreden klanten
Met onze heldere beleggingsstrategie en persoonlijke benadering, is Care IS uitgegroeid tot een gerenommeerde zelfstandige vermogensbeheerder in Nederland. In 2015 is Care IS verkozen tot beste vermogensbeheerder van Nederland. Vanaf € 100.000,- wordt uw vermogen door Care IS veilig en vakkundig beheerd.

Vermogensgroei begint met vermogensbehoud:
Wij zijn van mening dat uw vermogen op de lange termijn alleen kan groeien als het behoud van uw vermogen de basis vormt. Daarom stelt Care IS vermogensbehoud boven vermogensgroei. Dit betekent onder andere dat wij uw beleggingen breed spreiden en minder risicovol gaan beleggen als wij vinden dat het risico toeneemt.

Care IS vermogensbeheer in het kort

Diensten

Vermogensbeheer

Doelgroepen

Bedrijven
Particulieren
Verenigingen en stichtingen
Zelfstandig ondernemers

Onafhankelijk, geen eigen producten

Ja

Artikelen

NHD: Rendementen vergelijken, let op deze valkuilen

Op 18 juni 2016 is het onderstaande artikel gepubliceerd in de dagbladen van de Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, IJmuider Courant, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad & De Gooi- en Eemlander). Rendementen...

Onze locatie

Care IS vermogensbeheer


Mgr Cornelis Veermanlaan 1G 1131 KB Volendam
0299720961 Klik om te bellen